Εγγραφείτε στο Newsletter
 
 

Χορηγοί

 • Μεγάλος Χορηγός

  Από το 2000, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ αποτελεί το αγαπημένο παιχνίδι των Ελλήνων φιλάθλων. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ εξελίσσεται και βελτιώνεται διαρκώς, προσφέροντας στους παίκτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία, για αθλητικά γεγονότα και όχι μόνο.

  Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχουν τη δυνατότητα:

  • Να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερους από 1.000 αγώνες πρωταθλημάτων απ’ όλο τον κόσμο
  • Να στοιχηματίσουν σε αγώνες των σημαντικότερων ευρωπαϊκών διοργανώσεων ποδοσφαίρου και μπάσκετ
  • Να παρακολουθήσουν και να παίξουν «ζωντανά» (live) σε περισσότερα από 500 παιχνίδια κάθε εβδομάδα
  • Να επιλέξουν από πλήθος στοιχηματικών επιλογών για κάθε αγώνα
  • Να στοιχηματίσουν εύκολα και γρήγορα μέσω των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (opapbet)
  • Να ζήσουν όλη την ένταση ενός αγώνα, μέσα σε μόνο 5 λεπτά, με την εμπειρία των Virtual Sports
  • Να εισπράξουν άμεσα τα κέρδη τους σε ένα από τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, σε όλη την Ελλάδα
 • Επίσημος Χορηγός

  Η Protergia είναι ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα, καθώς είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ρεύματος στην Ελλάδα και ο μεγαλύτερος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. Διαχειρίζεται τις ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες και τις μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας της MYTILINEOS, ενώ δραστηριοποιείται στην εμπορία και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά πακέτα ρεύματος και φυσικού αερίου σε πάνω από 200.000 επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά σε όλη την χώρα.

 • Επίσημος Προμηθευτής Αθλητικού Υλικού

  H adidas για περισσότερα από 60 χρόνια προμηθεύει με καινοτόμα προϊόντα τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Παράλληλα, είναι βασικός προμηθευτής αθλητικού υλικού όλων των ομάδων του ΝΒΑ και κύριος χορηγός της Euroleague Basketball. Η adidas συνεργάζεται με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για πάνω από μία δεκαετία.

 • Επίσημος Χορηγός

  H COSMOTE είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και μία από τις πέντε μεγαλύτερες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με την κεφαλαιοποίηση. Μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί σήμερα έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Επίσης, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα με περισσότερα από 15 εκατομμύρια πελάτες, παρουσία σε 3 χώρες, ενώ αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, η COSMOTE προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων λύσεων κινητής επικοινωνίας.

 • Επίσημος Χορηγός

  Η COSMOTE TV είναι η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης του Ομίλου ΟΤΕ και σήμερα κατέχει την 1η θέση στην αγορά του pay TV. Η υπηρεσία προσφέρει πρόσβαση σε αποκλειστικό premium περιεχόμενο, μέσα από 15 COSMOTE CINEMA, COSMOTE SPORT & COSMOTE HISTORY κανάλια, και ποιοτικές επιλογές σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος. Επίσης, παρέχει προηγμένες on demand υπηρεσίες για την παρακολούθηση περιεχομένου, που είναι προσβάσιμες στο σύνολο της συνδρομητικής της βάσης, έχοντας λανσάρει την πρώτη υβριδική συνδρομητική πλατφόρμα στη χώρα.

 • Επίσημος Χορηγός

  Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας και ο σύγχρονος τρόπος ζωής, στο τέλος της ημέρας μας αφήνουν αδύναμους και χωρίς ενέργεια, μας «γονατίζουν». Ειδικότερα σε περιόδους σωματικής ή πνευματικής κόπωσης, ψυχικής πίεσης, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, μετά από μία ασθένεια, όταν η διατροφή δεν είναι ισορροπημένη κλπ.., ο οργανισμός μας ζητά να του δώσουμε την τόνωση που χρειάζεται και να σταθούμε στα πόδια μας. Με άλλα λόγια, ο οργανισμός μας ζητά TONOTIL.

 • Επίσημος Χορηγός

  Πολύ συχνά μυϊκοί πόνοι που οφείλονται σε ισχιαλγίες, οσφυαλγίες, αρθρίτιδα, αθλητικές κακώσεις και μικροτραυματισμούς δεν μας επιτρέπουν να κινηθούμε με άνεση και να ανταποκριθούμε στις καθημερινές μας ανάγκες. Τις δυσάρεστες αυτές καταστάσεις μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε με τα γνωστά και αξιόπιστα Ιαπωνικά Έμπλαστρα SALONPAS, τα οποία ανακουφίζουν για πολλές ώρες τους πονεμένους μύες και τις αρθρώσεις και σας προσφέρουν ευχέρεια στην κίνηση.

 • Επίσημος Χορηγός

  Με παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά εδώ και 47 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η μεγαλύτερη εταιρία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Μέσω ενός δικτύου εγκαταστάσεων σε όλη τη χώρα, παράγει και εμπορεύεται τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illy issimo και τα mixers Schweppes) καθώς και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει ως εταιρία (Amita, Frulite και το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ). Διανέμει επίσης τα snacks TSAKIRIS, τα ενεργειακά ποτά Monster και ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών με προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου, Brown-Forman και Gruppo Campari.

 • Επίσημος Χορηγός

  Το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με 43 χρόνια στην κορυφή της προτίμησης των Ελλήνων. Με συνεχή παρουσία στην πρώτη θέση πωλήσεων ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην ελληνική αγορά, το Aktina Travel Group, προσφέρει μία ευρεία γκάμα επιλογών σε εταιρίες και ιδιώτες με αξιοπιστία, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό καλύπτοντας τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών ταξιδιωτών. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 ενώ είναι ο μοναδικός ταξιδιωτικός οργανισμός με δικό του χώρο στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος".

 • Επίσημος Χορηγός

  Το ΥΓΕΙΑ είναι το πρώτο μεγάλο Ιδιωτικό Νοσοκομείο που λειτούργησε στην Ελλάδα. Στα 44 χρόνια λειτουργίας του, συνεχίζει να πρωτοπορεί, έχοντας ως βασικό του στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Το ΥΓΕΙΑ είναι το πρώτο και μοναδικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα, το οποίο έχει λάβει τη Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης από τον Οργανισμό Joint Commission International. Η Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης δηλώνει τη συνεχή συμμόρφωση του ΥΓΕΙΑ προς αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο και αποτελεί σύμβολο ποιότητας που αντανακλά τη δέσμευση του οργανισμού στην παροχή ασφαλούς και αποτελεσματικής φροντίδας προς τους ασθενείς.

 • Επίσημος Χορηγός

  εζα ζ Premium Pilsener. H pilsener όπως πρέπει να είναι.
  Ελληνική premium pilsener με πλούσιο σώμα, άρωμα και πικράδα, ζυμωμένη στο σωστό χρόνο. Εύγευστη, ευκολόπιοτη μεστή, φτιαγμένη με μεράκι και κουλτούρα.

  εζα ζ Fine Lager. H Lager όπως πρέπει να είναι.
  Η ελληνική ξανθιά fine lager μπίρα που ήρθε να ταράξει τα νερά και να εδραιωθεί στην κατηγορία της, δείχνοντας μας πως οι αληθινές γεύσεις είναι αυτές που δημιουργούν τις πιο αληθινές στιγμές.

 • Επίσημος Χορηγός

  Η SUPERFOODS ιδρύθηκε το 2008 και αποτελεί την πρώτη εταιρεία που εισήγαγε και ανέδειξε στο χώρο του Ελληνικού φαρμακείου τις υπερτροφές μέσω μιας ολοκληρωμένης σειράς από καινοτόμα, φυσικά συμπληρώματα διατροφής. Όραμά της είναι να ενισχύσει την υγεία, την ποιότητα ζωής και τα μοναδικά οφέλη που μόνο η φύση μπορεί να προσφέρει στον σύγχρονο άνθρωπο. Στη SUPERFOODS αξιοποιούμε τη σοφία της Φύσης και την εμπλουτίζουμε με σύγχρονη τεχνογνωσία. Συμπυκνώνουμε τα πολύτιμα συστατικά της σε υψηλής διατροφικής αξίας συμπληρώματα διατροφής για Υγεία-Τόνωση-Ομορφιά.

 • Επίσημος Χορηγός

  Η εταιρεία ΠΡΟΠΟΡΕΙΑ ΕΠΕ με τον διακριτικό τίτλο Avance Rent a Car δραστηριοποιείται στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων απο το 1992.Τα τελευταία εικοσιεπτά έτη, η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας έχοντας ως γνώμονα τις επιταγές της ελληνικής αγοράς. Αναπτύσσοντας ιδιαίτερη χορηγική δράση, η εταιρεία μας υποστηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και τα υψηλά ιδανικά που αντιπροσωπεύει προάγοντας το ευ αγωνίζεσθαι.

 • Επίσημος Συνεργάτης Εισιτηρίων

  Το Viva.gr δημιουργήθηκε το 2006. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη ελληνική ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων θεαμάτων, συναυλιών και αθλητικών αγώνων, ταξιδιωτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών πληρωμών για ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα, ασφαλειών, τηλεφωνίας και πολλών ακόμη καινοτόμων υπηρεσιών.

 • Επίσημος Χορηγός

  Η Chipita ιδρύθηκε το 1973 στην Ελλάδα με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία αλμυρών και γλυκών snacks. Προσφέρει τα προϊόντα της στους καταναλωτές 67 χωρών συνολικά, είτε απευθείας είτε μέσω στρατηγικών συνεργασιών, τα οποία παράγονται σε 18 εργοστάσια 10 διαφορετικών χωρών. Κάθε χρόνο παράγει 4,5 δισεκατομμύρια προϊόντα που διανέμονται σε περισσότερα από 500.000 σημεία πώλησης και στις 5 ηπείρους, και είναι διαθέσιμα σε σχεδόν 1 δισεκατομμύριο καταναλωτές.

 • Επίσημος Χορηγός

  O ΔΕΔΔΗΕ συστάθηκε το 2012 έπειτα από την απόσχιση του Κλάδου Διανομής της ΔΕΗ Α.Ε. Μέσα από τα δίκτυα Μέσης και Χαμηλής Τάσης, ο ΔΕΔΔΗΕ ηλεκτροδοτεί 7.47 εκατομμύρια πελάτες, ενώ η Εταιρεία διαχειρίζεται τα δίκτυα Υψηλής Τάσης στην Αττική και στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά. Ο ΔΕΔΔΗΕ απασχολεί περίπου 7.000 εργαζόμενους , ενώ το βασικό του έργο είναι η αποτελεσματική λειτουργία, συντήρηση και ανάπτυξη του δικτύου διανομής της χώρας.

 • Επίσημος Υποστηρικτής

  Η NIKAS ξεκίνησε το 1966 και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να δημιουργεί και να προσφέρει ποιοτικά, και ασφαλή αλλαντικά. Μια εταιρεία που βρίσκεται στο καθημερινό τραπέζι με νόστιμα, ποιοτικά και πρωτοποριακά προϊόντα , ακολουθώντας πιστά την παράδοση.

 • Επίσημος Υποστηρικτής

  Στα πρατήρια ΒΡ προσφέρουμε καύσιμα κορυφαίας ποιότητας και παράλληλα, φροντίζουμε ο κάθε ανεφοδιασμός να συνοδεύεται από υποδειγματική εξυπηρέτηση, προσφέροντας επίσης ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. Και δε σταματάμε εκεί! Προσπαθούμε να καλύπτουμε ακόμη περισσότερες ανάγκες, όχι μόνο του οχήματος, αλλά και του οδηγού και όλων των επιβατών, προσφέροντας ειδικές υπηρεσίες όπως δωρεάν wifi, ειδικό χώρο για τα κατοικίδια αλλά και πολλές ακόμα υπηρεσίες που κάνουν τη καθημερινότητα όλων πιο εύκολη. Γιατί θέλουμε τα πρατήρια BP να μην είναι απλώς ένα μέρος όπου σταματάς για καύσιμα, αλλά ένα μέρος όπου συνεχίζεις να τα κάνεις όλα με το δικό σου τρόπο…

 • Επίσημος Υποστηρικτής

  H Lenovo είναι μια παγκόσμια εταιρεία - ηγέτης στην τεχνολογία που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Fortune 500. Κατασκευάζει ένα από τα ευρύτερα χαρτοφυλάκια προϊόντων συνδεδεμένων συσκευών στον κόσμο, που περιλαμβάνει smartphones (Motorola), tablets, PCs (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion),, workstation, αλλά καθώς και συσκευές AR/VR, λύσεις smart home/office και data centers, που προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία χρήσης. Στη Lenovo εργαζόμαστε με σκοπό να εμπνεύσουμε το διαφορετικό στον καθένα και να χτίσουμε ένα εξυπνότερο μέλλον για όλους. Συνδεθείτε μαζί μας στο LinkedIn, ακολουθήστε μας στο Facebook ή το Twitter (@lenovogr) ή επισκεφθείτε μας στο http://www.lenovo.com/

 • Επίσημος Υποστηρικτής

  H Matrix Fitness διαθέτει κορυφαίο επαγγελματικό εξοπλισμό γυμναστικής. Η τεχνολογική καινοτομία της τόσο στον εξοπλισμό μυικής ενδυνάμωσης όσο και στον εξοπλισμό καρδιοαναπνευστικής άσκησης την καθιστά ανάμεσα στις ηγετικές εταιρίες της παγκόσμιας αγοράς επαγγελματικού εξοπλισμού γυμναστικής. Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την Johnson Health Tech Hellas Α.Ε. και είναι υπερήφανος συνεργάτης της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ συμβάλλοντας στην δημιουργία ενός υπερσύγχρονου γυμναστηρίου για την άρτια προετοιμασία των αθλητών της ομάδας.

 • Επίσημος Χορηγός

  Στο Μαρούσι, την καρδιά της Αττικής, δίπλα στο σταθμό "Νερατζιώτισσα", στην Αττική Οδό, ένας μοναδικός χώρος συγκεντρώνει περισσότερες από 200 διαφορετικές επιλογές για αγορές, διασκέδαση και φαγητό, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στις αγοραστικές και ψυχαγωγικές επιλογές των Αθηναίων.Επώνυμες εμπορικές αλυσίδες, εστιατόρια και καφέ, πρωτοποριακές κινηματογραφικές αίθουσες και χώροι αναψυχής και διασκέδασης για όλη την οικογένεια, βρίσκονται στη διάθεσή σας.

 • Επίσημος Υποστηρικτής

  Η Smartup είναι Application Developer & Provider, που ιδρύθηκε το 2012 στη Θεσσαλονίκη από ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με την τεχνολογία και το marketing. Το προσωπικό της εταιρείας έχει πολυετή εμπειρία στις Εφαρμογές Κινητών όπως και σε ότι είναι σχετικό με Ξενοδοχεία και Leisure Marketing. H Smartup χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό και Εθνικό Ταμείο ως καινοτομική και πρωτοπόρος Επιχειρηματική Ιδέα μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος «Νέα καινοτομική Επιχειρηματικότητα».

 • Επίσημος Προμηθευτής Ιατρικού Εξοπλισμού

  Οι τεχνολογίες και τα προϊόντα της INDIBA αποτελούν, εδώ και 30 χρόνια, σημείο αναφοράς στη μυοσκελετική αποκατάσταση και θεραπεία. Χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και διεθνή επιστημονική τεκμηρίωση ενώ αποτελούν βασική επιλογή των σημαντικότερων αθλητών και αθλητικών συλλόγων στον κόσμο. Αντιπροσωπεύονται κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και την Κύπρο από την εταιρεία Ostracon.

 • Επίσημος Υποστηρικτής

  Το Leoforos.gr είναι το πιο έγκυρο και αξιόπιστο site που ασχολείται αποκλειστικά με τον Παναθηναϊκό και τα νέα του συλλόγου. Παρέχει όλα τα τελευταία νέα της ομάδας, σχόλια από κορυφαίους αρθρογράφους, αλλά και ζωντανή ενημέρωση από όλα τα παιχνίδια του Τριφυλλιού. Πρόκειται για το μόνο ολοκληρωμένο site, το οποίο εμπιστεύονται οι φίλοι του Παναθηναϊκού, καθώς καλύπτει σε συνεχή βάση όχι μόνο τα «μεγάλα» αθλήματα όπως ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά και όλα τα αγωνιστικά τμήματα του ΠΑΟ.

 • Επίσημος Υποστηρικτής

  Η DIRECTION BUSINESS NETWORK εκδίδει περισσότερους από 25 έντυπους και ηλεκτρονικούς τίτλους και διατηρεί έντονη διαδικτυακή παρουσία, με στόχο την ανάδειξη και υποστήριξη διαφορετικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας. Προσφέρει καθημερινά έγκυρη, έγκαιρη και ουσιαστική ενημέρωση καλύπτοντας τους παρακάτω τομείς: Marketing, Επικοινωνία & Media / Λιανεμπόριο & Βιομηχανία / Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη / Νέες Τεχνολογίες & Τηλεπικοινωνίες / Προσωπική Φροντίδα / Αθλητισμός

 • Panathinaikos BC Official Store

  Το Panathinaikos BC Official Store ή αλλιώς το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσφέρει στους φιλάθλους της ομάδας μεγάλη ποικιλία ενδυμάτων και αναμνηστικών. Λειτουργεί σε πολλά σημεία πώλησης μέσα στο Ο.Α.Κ.Α, στα εντός έδρας παιχνίδια. Μέσω του www.paoshop.gr, ή τηλεφωνικά στο 210 3503121 (Δευ – Παρ 08:00-16:00) όλοι μπορούν να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους πράσινα προϊόντα.

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ...
...Ο Ταϊρίς Ράις είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης με την Maccabi Tel Aviv το 2014 όντας μάλιστα MVP του Final Four της Euroleague;
facebook
Twitter