Εγγραφείτε στο Newsletter
 
 

Το ανανεωμένο και εύχρηστο paoshop.gr είναι στον αέρα!

Το επίσημο κατάστημα του Παναθηναϊκού, το PAOSHOP, διαθέτει πλέον ένα ολοκαίνουργιο και ανακαινισμένο website, το paoshop.gr, το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των φίλων της ομάδας! Η νέα πλατφόρμα προσφέρει μια ακόμη καλύτερη εμπειρία αγορών στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού από κάθε γωνία της Ελλάδας αλλά και του πλανήτη.

Μεγάλη ποικιλία, εύχρηστο menu

Το PAOSHOP παρέχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά, τα οποία ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού μπορεί να τα φορέσει όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στη βόλτα του.

Με ανανεωμένο λογότυπο, το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει ένα εύχρηστο και λειτουργικό menu σε ελληνικά και αγγλικά, με αποτέλεσμα η πλοήγηση να καθίσταται πλέον ιδιαίτερα εύκολη και ξεκούραστη.

Εύκολη πλοήγηση απ’ όλες τις συσκευές

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν πλέον να κάνουν τις αγορές τους απ’ όπου κι αν βρίσκονται καθώς το νέο website είναι συμβατό για όλες τις συσκευές πλοήγησης (pc, laptop, tablet και mobile phone).  

Βασιζόμενοι στην τάση της νέας εποχής, κατά τον σχεδιασμό του ανανεωμένου paoshop.gr δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εύκολη πλοήγηση από κινητές συσκευές.

Καινοτόμο design

Το καινοτόμο design του νέου website και η διακριτή κατηγοριοποίηση των προϊόντων προσφέρει τη δυνατότητα στον φίλαθλο να βρει εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητεί, ενώ η διαδικασία της παραγγελίας είναι ιδιαίτερα απλή καθώς με λίγα μόλις βήματα μπορεί κάποιος να ολοκληρώσει την αγορά του από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ο χρήστης μπορεί να ταξινομήσει τα προϊόντα μιας συγκεκριμένης κατηγορίας ανά τιμή (φθηνότερο ή ακριβότερο πρώτα), καθώς και ανά ονομασία (από το Α έως το Ω ή το αντίστροφο). Επίσης, μπορεί να φιλτράρει τα προϊόντα ανά μέγεθος, ανά χρώμα και ανά τιμή. Έτσι, ο καθένας εξατομικεύει την αναζήτησή του με βάση τις δικές του προτιμήσεις και ανάγκες.

Δυνατότητα πληρωμής με πολλούς τρόπους

Η εγγραφή στο νέο e-shop μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα. Δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης μέσω του Facebook, καθώς και μέσω του google λογαριασμού του χρήστη. Τέλος, μπορεί κάποιος να συμπληρώσει λίγα μόνο πεδία και να ολοκληρώσει την εγγραφή του και έτσι θα μπορεί να λαμβάνει Newsletters και να ενημερώνεται για νέες συλλογές, καθώς και για αποκλειστικές προσφορές.

Το νέο e-shop δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ολοκληρώσουν τις παραγγελίες τους με διάφορους τρόπους πληρωμής!

Το ανανεωμένο paoshop.gr ανοίγει τις πόρτες του σε όλους τους Παναθηναϊκούς και ευελπιστεί να καταστήσει την κάθε αγορά μια μοναδική εμπειρία!


ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ...
...η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έχει κατακτήσει 63 τίτλους, μετρώντας 37 πρωταθλήματα Ελλάδας, 19 Κύπελλα Ελλάδας, έξι πρωταθλήματα Ευρώπης και ένα Διηπειρωτικό;
facebook
Twitter