Εγγραφείτε στο Newsletter
 
 

Παύλος Γιαννακόπουλος: Για πάντα ανάμεσά μας

Ήταν όλοι εκεί... Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών την Κυριακή το πρωί (9/6) για το ετήσιο μνημόσυνο του Ιστορικού Ηγέτη του Παναθηναϊκού, του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Μοιάζει σαν χθες κι όμως πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που ο άνθρωπος ο οποίος έκανε πράξη τα όνειρά μας και γαλούχησε γενιές Παναθηναϊκών με τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά του μεγαλύτερου Συλλόγου της Ελλάδας κίνησε για τον Παράδεισο.

Ήταν όλοι εκεί… Πέρα από την οικογένεια Γιαννακόπουλου, στο Α’ Νεκροταφείο παρευρέθηκαν άνθρωποι από την επιχειρηματική και αθλητική ζωή του τόπου, σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ των «πράσινων», εκπρόσωποι των υπόλοιπων αθλημάτων του «τριφυλλιού» καθώς και απλοί φίλαθλοι που θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα στην ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού.

Κανείς δεν τον ξέχασε και ούτε πρόκειται να τον ξεχάσει…

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ζει και θα ζει για πάντα στις καρδιές μας.

Είναι πάντα και για πάντα εδώ.


ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ...
… O Ντεσόν Τόμας πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν 2018-2019 με την πράσινη φανέλα, έχοντας 10.5 πόντους και 3.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στα 32 ματς που αγωνίστηκε στη Euroleague, ενώ στο πρωτάθλημα της Basket League είχε 13.3 πόντους και 4.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 28 παιχνίδια;
facebook
Twitter